skip to Main Content

Stoelmassages voor senioren

Accepteert u uw lichaam met de gebreken die zich aandienen?
Wordt u nog wel eens echt aangeraakt?
Heeft u pijn door bijvoorbeeld reuma?
Last van dementie?

Effecten en ervaring:

Spieren gaan soepeler werken
In geval van reuma zult u in de dagen erna minder pijn ervaren
Betere doorbloeding
Het verfrist en ontspant
VOEL u vitaler

Hoe confronterend het bovenstaande misschien ook is, waarschijnlijk heeft u ermee te maken. VOEL richt zich (naast bedrijven) ook op senioren. Een grote groep mensen waar soms minder aandacht voor is. De stoelmassage is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats bij u thuis (of instelling) op een speciale massagestoel. Deze stoel wordt ingesteld op uw lichaam, zodat u heerlijk ontspannen kunt zitten. Voor deze vorm van massage blijft u gekleed.

Afhankelijk van het gebied wat de aandacht vraagt, kunnen hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen tijdens de massage aangeraakt worden. De duur van de massage is maximaal 30 minuten.

VOEL je blijvend goed

Aanraking op een positieve manier is een belangrijke levensbehoefte, die bijdraagt aan een gevoel van welzijn en welbevinden. Het kan u helpen om het ouder wordende lichaam beter te accepteren. Het geeft u het gevoel dat u er toe doet, het gevoel van eenzaamheid en onrust wordt teruggedrongen.

Tarieven

Stoelmassage op locatie (thuis) €45,- (incl. BTW) voor een stoelmassage van maximaal 30 minuten. Afhankelijk van uw woonplaats komt er een kilometervergoeding bij. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos afgezegd worden, anders ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact opnemen of uw gegevens invullen via het contactformulier op de website.

Meer informatie stoelmassage
Back To Top