skip to Main Content

Acces Bars: reset je onderbewuste

Zit je op een bepaalde manier vast in het leven en wil je meer ruimte en ontspanning in je hoofd en lijf? Dan zou Access Bars je veel kunnen bieden. Deze bijzondere techniek richt zich puur op energiebanen in en om je hoofd. Meer specifiek: op drukpunten waarin je emoties, overtuigingen en ideeën liggen opgeslagen. Elk drukpunt bewaart kenmerkende informatie, bijvoorbeeld over vreugde, verdriet, creativiteit, geld, relaties, controle enzovoort.

Loslaten van belemmeringen

Oude informatie kan je zó blokkeren dat het je belemmert om stappen in het leven te zetten. Het aanraken van de drukpunten – in gerichte combinaties – brengt een uitzonderlijk lichaamsproces op gang: de verzamelde informatie ontlaadt zich. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden, helpende overtuigingen, creatieve gedachten. Zie het als een reset van je onderbewuste.

Ontspanning en energie

Je krijgt de behandeling op de massagetafel in mijn Alkmaarse praktijkruimte, gewoon gekleed. Een Access Bars-behandeling vertoont wel wat overeenkomsten met een goede massage: het geeft direct diepe ontspanning en energie. En daarnaast kan Access Bars dus helend werken op mentale en fysieke klachten als:

Slapeloosheid
Migraine
Piekeren
Faalangst
Vermoeidheid
Slechte concentratie
(onverklaarbare) Pijn

Voor wie is Access Bars bedoeld?

Herken je jezelf in het beeld dat ik hierboven heb geschetst? Ben je toe aan het vertellen van nieuwe verhalen in plaats van het herhalen van oude denkbeelden? Bel me gerust als je nog vragen hebt of maak meteen een afspraak voor een eerste Access Bars-sessie. De techniek is trouwens ook geschikt voor kinderen en natuurlijk mogen ouders daarbij aanwezig zijn.

Tarieven

Een Access Bars-sessie duurt 1 tot 1,5 uur en begint vanaf 60 euro. Soms nemen klachten al na één behandeling duidelijk af; voor een langdurig effect zijn meestal 3 à 4 sessies nodig, met enkele weken tussenruimte. Het is ook altijd mogelijk om Access Bars af te wisselen met een tafelmassage of stoelmassage.

Back To Top