skip to Main Content

Ontspanningsmassages van Praktijk VOEL

Een goede massage ontspant je lichaam en geest. Het geeft je een fysieke en mentale boost en laat je voelen welke waarschuwingssignalen je lijf afgeeft. Want die gespannen spieren, dat pijnlijke hoofd en die onrustige nachten heb je waarschijnlijk niet voor niets.

Een massage maakt je ervan bewust hoe je letterlijk en figuurlijk in je vel zit. En hoe je de balans tussen die twee  kunt herstellen. Daar heb je profijt van op je werk, in relaties met anderen en vooral in hoe je jezelf ervaart!

Welke massages bied ik aan?

Tafelmassages

Een groot deel van de massages die ik doe, vindt plaats zoals je je misschien voorstelt: op een massagetafel. Daarbinnen zijn varianten mogelijk. Mijn uitgangspunt is holistisch. Hiermee bedoel ik dat ik lichaam en geest niet behandel als losse onderdelen, maar als één geheel. Daarom levert een massage vaak meer op dan je verwacht: energie, concentratie, nachtrust, weerstand. En een goed gevoel, omdat een massage de aanmaak stimuleert van endorfine en serotonine, de gelukshormonen.

klassieke lichaamsmassage: om spieren te versoepelen
energetische lichaamsmassage: een boost voor je vitaliteit
hoofdmassage: voor een korte en krachtige ontspanning
voetreflexmassage: activeert het zelfhelend vermogen
energetische massage met Acces Bars: een complete reset van lijf en geest

Stoelmassages

Een stoelmassage is een korte drukpuntmassage waarbij de focus ligt op de nek, schouders, rug en hoofd. Heerlijk om tussendoor even te ontspannen en de doorbloeding van je lijf te stimuleren. Hiervoor neem je, gewoon gekleed, plaats op een speciale, mobiele stoel, die ik helemaal op je instel. Dit maakt het makkelijk om stoelmassages ook op locatie in en rond Alkmaar uit te voeren, voor uiteenlopende doelgroepen:

stoelmassages voor bedrijven

stoelmassages op scholen

stoelmassages voor particulieren en zzp’ers (in mijn praktijk)

Werkwijze

De eerste keer doen we een intakegesprek voorafgaand aan de massage. Op deze manier krijg ik een beeld van je en weet ik of ik je kan en mag masseren. Op basis daarvan stel ik een massage voor en gaan we aan slag. Meestal is het gebied dat de aandacht vraagt ook het gebied dat gemasseerd wordt; soms juist niet. Het vervolg hangt af van wat ik tegenkom en hoe de spierspanning is in je lichaam. Op basis daarvan plannen we een vervolgconsult in. Dit kan een aantal dagen, dan wel één of twee weken later zijn.

Tarieven & vergoeding

De massages vinden plaats in mijn rustgevende praktijkruimte in onze achtertuin. Het eerste consult duurt ongeveer 75 minuten. De vervolgsessies voor lichaamsmassages duren 60 minuten, alle andere massages ongeveer 30 minuten. Klik hier voor de tarieven van de ontspannende massages.

Back To Top