Skip to content

Leer jezelf beter kennen door Rayid-irisinterpretaties

Rayid ooginterpretatie

Stel je jezelf weleens vragen over je eigen persoonlijkheid? Waarom je op een bepaalde manier op andere mensen reageert bijvoorbeeld, of wat je talenten zijn? Het antwoord ligt dichterbij dan je denkt: in je ogen. En de manier om dit te ontdekken: een irisinterpretatie volgens de Rayid-methode. Sta je voor een belangrijk keuzemoment in je leven en wil je weten wat werkelijk bij jou past? Ik leg graag uit wat Rayid voor jou kan betekenen.

Je iris weerspiegelt wie je bent

De kleur is misschien wel het opvallendste kenmerk van onze ogen, maar niet het belangrijkste. Irissen hebben verrassend veel meer te vertellen. Ze laten een variatie aan structuren zien, die voor ieder mens uniek is. Elk van die structuren heeft een link met gedachten, emoties en vermogens. Eenvoudig omschreven: je ogen weerspiegelen je natuur. Intenser geformuleerd: het pad van je ziel staat als een blauwdruk in je iris.

Irisinterpretaties geven richting

Je kunt je iris beschouwen als een hologram, prachtig opgebouwd uit lijnen, groeven, openingen, stippen, ringen. Nogmaals: die samenstelling is geen toeval. Ze representeren iets, bijvoorbeeld creativiteit, leiderschap, betrokkenheid, harmonie of vastberadenheid. Als Rayid-specialist herken ik deze structuren en kan ik er interpretaties aan verbinden. En die kunnen je helpen om je leven richting te geven.

Voor wie is Rayid bedoeld?

Dankzij Rayid begrijp je wat je kracht is én waar je misschien extra energie in moet stoppen. Dit weten kan al bevrijdend zijn. De keuzes die je vervolgens maakt, zijn en blijven aan jou. Overigens hoef je niet per se op een kruispunt te staan om een irisinterpretatie te laten doen. Zelfinzicht of nieuwsgierigheid naar hoe je relaties kan verbeteren, is ook een waardevolle motivatie.

Tarieven

Klik hier voor tarieven.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Rayid te bieden heeft? Maak dan gewoon een afspraak voor een kennismakingsgesprek: 06-24641312. Ik nodig je hiervoor graag uit in de rustgevende behandelruimte die ik ook gebruik voor mijn massagepraktijk.

Back To Top