skip to Main Content

Stoelmassage bedrijven

Door deelname aan de stoelmassage zorgt u op een effectieve en preventieve manier voor uw medewerkers. De massage vindt plaats op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. In maximaal een half uur krijgt het aandacht vragende gebied een behandeling. Deze massage richt zich op het bovenlichaam: hoofd, nek, schouders, rug en armen.

De stoelmassages van VOEL staan voor:

Bevordering van het herstel van spierweefsel
Fitter voelen en ontspanning
Verlagen van de werkstress
Vermindering van het ziekteverzuim
Bevordering van de productiviteit
Verhoging van de arbeidsmotivatie

Stoelmassage in uw bedrijf is zorgen voor uw medewerkers. U herkent het waarschijnlijk wel, in veel bedrijven heerst een continue druk van presteren. Het continu presteren is vergelijkbaar met topsport. Bij het uitoefenen van topsport hoort ook onderhoud en zorg voor het lichaam. Dit geldt ook voor uw medewerkers. Constante druk geeft een hoog ziekteverzuim met als mogelijk gevolg langdurige ziekte, denk bijvoorbeeld aan RSI gerelateerde klachten, overspanning of zelfs een burn-out. Door bewustwording van ontspanning kan spanning herkend worden.

Resultaten

Verlaging ziekteverzuim
Preventief werken RSI klachten
Bevordert productiviteit
Offerte aanvragen!

stoelmassage bedrijven

Werkwijze

De stoelmassages die wij geven zijn gebaseerd op de holistische visie, dat wil zeggen; lichaam en geest zien als één geheel. De basis van deze massage komt vanuit de Japanse shiatsu-behandeling. Voorafgaand aan de massage vindt er een korte intake plaats, waarin eventuele klachten (punten van aandacht) en contra-indicaties worden besproken. Dit is het moment om aan te geven waar bijvoorbeeld spierspanning zit en waar de masseur extra aandacht aan kan geven.

Tarieven

Aangezien elk bedrijf anders is, maken wij graag een voorstel op maat. Het tarief baseren we op:

Het aantal massages
De frequentie van de opdracht
Locatie van uw bedrijf

Wij vragen voor een stoelmassage een minimale afname van twee aaneengesloten uren (4 personen). Massagestoel en overige massagebenodigdheden zijn bij de prijs inbegrepen.

Stoelmassage kan onder de werkkostenregeling vallen. Informeer bij uw boekhouder of bij de belastingdienst wat de mogelijkheden voor u zijn.

Stoelmassage binnen uw bedrijf? Kennismaking met VOEL en een gratis stoelmassage ervaren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie stoelmassage
Back To Top